Zile de toamnă dulci cu tartă cu fructe și mascarpone

Credem că orice zi mohorâtă poate fi înseninată de un desert delicios, proaspăt și ușor. Iar cum zilele reci de toamnă par să își fi intrat pe deplin în drepturi, tarta cu fructe și mascarpone – rețeta Danei de la Marty Plaza Cluj – este o mângâiere suavă ce amintește de vară. Mere, mango și căpșuni sunt fructele alese de ea pentru a ne încânta simțurile și noi credem că își ating cu brio scopul.

Când auzim sintagma ”desert făcut în casă” ne gândim poate automat la ceva super complicat, la ore în șir petrecute în bucătărie, haos și făină care zboară în toate direcțiile. Adevărul e că, de cele mai multe ori, lucrurile sunt mult mai simple decât ni le imaginăm noi. Trebuie doar să ne apuăcm de treabă, iar bucuria celor dragi în fața desertului mult așteptat va face să merite din plin efortul.

Există ceva magic în fiecare linguriță din tarta aceasta – poate să fie brânza mascarpone catifelată, prospețimea fructelor alese sau dulceața budincii de vanilie ce răsfață fiecare felie. Nu e de mirare că desertul a dispărut într-o clipă, fiind savurat cu plăcere de întreaga echipă Marty Plaza Cluj.

Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.