Schimbări la Marty Boulevard

Pentru că ne place să vă ținem la curent cu toate noutățile și schimbările care au loc la Marty, astăzi a venit rândul să vă povestim despre transformările și mutările care au avut loc la Marty Boulevard.

Zona de nefumători, respectiv cea de la parterul restaurantului de pe strada Horea, era una dintre cele mai aglomerate zone ale localului nostru, motiv pentru care ne-am gândit să găsim o formulă prin care să transformăm spațiul într-un mediu mai primitor și mai comod pentru clienții noștri.

Marty Boulevard

„Am hotărât să creem o nouă zonă, mai confortabilă și mai potrivită pentru oamenii care ne trec pragul, să adăugăm canapele și să valorificăm tot spațiul pe care îl avem la dispoziție. Reorganizarea spațiului a adus și alte schimbări: am înlocuit mesele, podeaua și urmează barul. În general, am reușit să construim o ambianța specifică brandului Marty ” menționează Vasile Olar, managerul Marty Boulevard.

Schimbările au fost foarte bine primite de către clienți și se pare că deja s-au format zone preferențiale: „Spațiul în care înainte aveam așezate canapelele, respectiv cel de la intrare, s-a transformat foarte ușor în unul dintre cele mai căutate locuri de la Marty Boulevard. Se pare că oamenilor le plac mai mult noile canapelele așa că lucrăm deja la posibilitatea de a schimba chiar și separeul de fumători într-un spațiu mai confortabil” ne spune în cele din urmă Vasile Olar.

Acestea fiind spuse așteptăm și părerile voastre: vă plac schimbările de la Marty Boulevard? Cum vă simțiți în noul ambient? 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.