Piept de pui în crustă de fistic, cu piure de morcovi

Odată cu venirea primăverii, îl invităm pe Levi, bucătarul-șef de la Marty Eatery, să ne propună o nouă rețetă delicioasă. Și, bineînțeles, o nouă provocare pentru pasionații de gătit acasă. Noi am gustat-o și vă garantăm că merită încercată. Farfuria din această lună are în centrul ei un piept de pui perfect gătit la cuptor, într-un înveliș crocant de fistic – moale, suculent și, totodată, crocant. Piureul de morcov are o textură fină, mătăsoasă, în contrast cu legumele crocante, lăsate bucăți mari. 

 

Despre culori nu are rost să mai vorbim, deoarece farfuria vorbește de la sine. Levi a gătit cartofii și morcovii mov separat de celelalte legume, pentru a păstra culorile neatinse. Știm cu toții că mâncăm și cu ochii, iar acest preparat arată minunat.

Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.