Live Bet cu premii la Marty Society: ghicește scorul și echipa câștigătoare

Fie că ești microbist sau nu, ai mari șanse să devii unul după ce afli de campania noastră, Live Bet. Punem la bătaie multe, multe vouchere de consumație la Marty Restaurants, dacă vii să urmărești meciurile din Champions League (și nu numai) împreună cu noi.

E simplu! Trebuie doar să te simți puțin norocos și suficient de inspirat încât să faci un pronostic corect în ceea ce privește scorul și echipa câștigătoare. Ghicește scorul, iar noi te răsplătim cu un voucher Marty în valoare de 50 de lei. În aceeași ordine de idei, echipa câștigătoare îți aduce  garantat un voucher Marty în valoare de 10 lei. Să tot vii la meciuri cu gașca! 

Ca să fie totul clar și transparent, am pregătit și un mic regulament. Îl poți consulta în cele ce urmează:

Regulament campanie ”Live Bet” 

1.Fiecare client din restaurant poate completa un singur talon de pronostic/meci.

2. Clientul va scrie pe talon numele celor 2 echipe pentru care face pronosticul, precum si scorul dintre cele 2. Ospătarul va informa fiecare client despre meciul transmis, pentru care se primesc pronosticuri în ziua respectivă. 

3. Pronosticurile se fac până la ora de începere a meciului. Pentru a fi valabil, un talon trebuie să fie completat corect și în întregime. 

4. Talonul completat se predă ospătarului. Câștigătorii vor fi anunțați la finalul meciului. 

5. Premiile: vouchere Marty în valoare de 50 lei pentru clienții care fac un pronostic corect în privința scorului, vouchere Marty în valoare de 10 lei pentru clienții care fac un pronostic corect în privința echipei câștigătoare. Se acordă maximum 1 voucher/ client/ meci. Premiile se acordă la finalul fiecărui meci, ele neputând fii revendicate la o dată ulterioară. 

6. Campania se desfășoară exclusiv în locația Marty Society, Str. Victor Babeș, Nr. 39, Cluj-Napoca, în perioada 19.11 – 31.12 2018. 

7. Participarea la campanie presupune colectarea datelor personale ce privesc numele și prenumele. Aceste date sunt colectate si procesate exclusiv pentru anunțarea câștigătorului. Prin completarea acestui cartonaș, îți exprimi acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in condițiile mentionate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *