InstaFoodPic Contest revine! Vedeta este Electric Burger

Vă povesteam săptămâna trecută despre noul nostru Electric Burger și provocarea de a-l testa. Tentația e mare, mai ales că sunt puse în joc 20 de abonamente la Electric Castle, care pot fi ale voastre și dooaaar ale voastre. Trebuie să recunoaștem, succesul campaniei ne-a depășit cu mult așteptările. Suntem onorați și de-a dreptul flatați de căldura și bucuria cu care ați primit noul Electric Burger în viețile voastre.

În semn de recunoștință, am pregătit un nou concurs pentru voi, la care puteți câștiga….drumrolls, ladies & gents…ați ghicit! Abonamente la Electric Castle! Încă 4 la număr. Este vorba despre InstaFoodPic Contest, varianta 2.0, în care vedeta este #ElectricBurger.   

Pofticioși din toate colțurile Clujului (și nu numai), uniți-vă! Vă prezentăm #ElectricBurger InstaFoodPic Contest, momentul ideal să dați frâu liber imaginației și să mâncați pe săturate, dar nu înainte de a face o poză (sâc!). Noul concurs vă va pune la încercare creativitatea, viziunea artistică, talentul la fotografie și, desigur, pofta de mâncare.

Vrem să vedem poze cu un aer visător sau, dimpotrivă, obraznice, care să ne facă să salivăm în fața ecranului! Oricum ar fi, vrem să dați tot ce aveți mai bun în voi. Partea bună este că nu veți munci pe degeaba, iar creativitatea voastră va fi răsplătită din plin. Sunt 4 pași simpli către cele 4 premii:

1. Comandă un #ElectricBurger din orice restaurant Marty, în perioada 1 – 30 iunie

2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe contul tău de Instagram.

3. Folosește hashtag-urile #ElectricBurger și #MartyRestaurants

3. Fii pe fază! Premiem periodic fotografia cu cele mai multe like-uri, iar la final alegem prin jurizare fotografia care ne-a impresionat cel mai mult

Complicat? Noi zicem că nu foarte, mai ales că implică două activități extrem de plăcute :). Așa că nu mai stați pe gânduri! Puneți mâna pe telefoane și ne vedem în restaurante și pe Insta!

Vezi aici regulamentul oficial al campaniei.

— UPDATE —

Câștigători InstaFoodPic:

Lucia Rebreanu 
Eliza Șerban 
Dumitru Muntean 
Andrei Para

7 comentarii

 1. Octav

  premiile sunt un miraj pt cei cu putini “followeri” :))

  • Patricia Padureanu

   Salut, Octav. Îți mulțumim pentru mesaj. Uneori se întâmplă și miracole :)) Noi zicem că merită să participi, măcar pentru șansa de la final, când alegem prin jurizare cea mai faină fotografie cu Electric Burger. Plus că mai e și tombola, la care avem extrageri săptămânale. Noi îți mulțumim oricum pentru feedback și vom ține cont de el pentru campaniile viitoare.

 2. Anda

  Vad ca in concurs s-au strecurat si persoane care isi propun sa triseze competitia. Adica si-au cumparat likeurile intr-un mod destul de penibil de evident (cont cu 60 de urmaritori, cate un like, doua la restul pozelor, iar la cel cu burgerul 900). Ce aveti de gand sa faceti cu postarile de genul?

  • Patricia Padureanu

   Salut, Anda,

   Iti multumim pentru sesizare. Pentru a evita tentativele de frauda si a oferi sanse egale tuturor participantilor, am modificat regulamentul campaniei. Astfel, toate premiile vor fi oferite prin jurizare, indiferent de numarul de like-uri.

   Iti multumim ca ne ajuti sa imbunatatim experienta Marty Restaurants.

   O zi frumoasa!

 3. Micu

  Mai aveati cateva premii de dat, numai zic 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.