Celebrate your love at Marty!

Sunt mai multe exemplare, dar unul iese în evidență întotdeauna. Încerci să opui rezistență și să îți repeți motivele pentru care nu ai avea nevoie de așa ceva. Observi întâi de la distanță, iar mai apoi te apropii. Arată mult mai bine de aproape, și chiar și micile defecte sunt poziționate perfect. Deja vrei să simți mai mult, așa că îți folosești privirea, mirosul și toate papilele gustative. Fără să îți dai seama ajungi să ai toate simțurile învăluite de aceeași aromă. Aroma perfecțiunii. Ai vrea să dureze pentru totdeauna, dar tot ce poți face este să te bucuri de fiecare moment în care e acolo, fără să te gândești la un potențial sfârșit. 

Ar putea fi la fel de bine descrierea iubirii, dar și descrierea noului nostru Red Velvet Cheesecake.
Sărbătorește-ți iubirea și dublează-ți senzațiile savurând alături de persoana iubită întruchiparea culinară a pasiunii.

Vizual Valentines 2015

2 comentarii

  1. Dancu Marius

    V-as sugera sa mai introduceti in meniu gustari pe baza de leguminoase uscate(fasole ,linte,naut(humus)(proteine vegetale).Sunt tot mai multe personae care le consuma.De ce ati scos din meniu felul linte+naut?Este doar o propunere!Succes in continuare.

    • admin

      Mulțumim de sugestie. O să luăm în considerare propunerea ta. Zile frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.